10è ANIVERSARI GRAN VIA PARC





10 anys ja!, 10 anys des que vàrem obrir les nostres portes com a centre residencial. 10 anys de començar tots junts a la sala de l'entresòl amb només 12 residents. D'un terreny on abans hi havia una fàbrica de la Jaguar, de veure com es van fer el fonaments i es va contruir aquest edifici que ara és casa nostra. 
Vam començar de cero tots junts i poc a poc ens hem anat fent nostre aquest centre. 
Des que vàrem obrir hi han hagut molts canvis. S'han obert noves plantes psicogeriàtriques, s'han modificat les terrasses, hem canviat la distribució de l'entresòl... però tot s'ha fet intentant adaptar-nos a les necessitats dels nostres usuaris, i vetllant pel seu benestar.


Per celebrar aquests 10 anys, vam fer una festa inspirada en la gala d'Eurovisió.
Els nostres treballadors es van preparar amb molta il·lusió una serie d'actuacions per fer-nos passar una tarda ben divertida! 

La primera actuació la van dur a terme l'Eva i la Virginia, que van obrir la gala amb un playback de "Barcelona", de Fredy Mercury i Montserrat Caballé.




Tot seguit, la Laura, la Miriam i la Noemi, van interpretar "soy un Truhan soy un señor " amb la coreografia del Tricicle.



La tercera actuació va córrer a mans del Tomás! el nostre auxiliar que es va jubilar el passat setembre i que tots trobem a faltar per la seva energia i vitalitat! Ens va interpretar la cançó "Bailemos un vals" de José Vélez.





La següent actuació la va realitzar el nostre perruquer. El Miguel. Va ser una actuació molt agosarada ja que va fer de Camila Wurst amb la seva cançó "Rise like a Phoenix". HO va fer molt bé!, i qualsevol diria que era la mateixa Camila.




L'Elena i la Yolanda, ens van interpretar la cançó "Felicita" d'Alvaro i Romina Power.




La Laura, Noemi i Míriam van tornar a repetir i ens van interpretar  "dancing queen" de ABBA.


Per allà en mig de les actuacions, va aparèixer la Duquesa de Alba! amb el seu caminador... molt bona caracterització d'en Miguel que va donar la nota d'humor a la gala!

Tot seguit, la Lola i el Tomás van interpretar la darrera cançó de la pel·lícula Grease, on L'Olivia Newton John i en John Travolta estaven en un parc d'atraccions celebrant el final de curs.


La darrera actuació, va ser un directe de la Yolanda i l'Anaïs acompanyades de la guitarra de la Cristina "cuinera". Ens van cantar la cançó "Noches de Bohemia" cantada per elles mateixes. Ho van fer molt bé!!

Per acabar, el personal va cantar la cançó "Tengo el corazón contento" tots junts per donar per acabada la gran gala de Gran Via Visión i per donar pas al berenar-sopar tradicional ja de cada any.

Els acompanyants i familiars dels residents, van poder gaudir d'un bufette ple de aperitius salats i dolços i amb cava per celebrar els 10 anys del centre.



Comentaris