ACTIVITATS DE NADAL



Durant el mes de Desembre hem estat realitzant tot un seguit d'activitats relacionades amb les tradicions Nadalenques. Algunes d'elles, com la sortida en Taxi ja les heu pogut veure però ara us mostrem el recull de totes les que faltaven.


Aquest any, la Porra de Nadal va anar a parar a mans de la Lucila i la seva família.



Com ja sabeu, tant per Nadal com per Sant Jordi, muntem una paradeta amb coses fetes pels nostres residents, per tal d'obtenir un benefici que serà destinat a fer alguna activitats amb ells.




Una any més, l'esperada Coral de Nadal. Des del mes d'Octubre s'inicien els assajos de les cançons que formaran part del repertori d'aquest dia. Una activitat que es realitza tots els dilluns fins a l'actuació i que mou un volum molt important de residents.




Cansats d'haver de menjar el raïm a corre cuita, aquest anys hem decidit celebrar una revetlla de cap d'any com Deu mana i ens ens vàrem menjar el raïm tots junts i amb mooolt de temps per empassar-se'l. Vàrem veure també un recull dels millors moment de l'any 2019 amb un fantàstic muntatge i després encara vam tenir temps per ballar.








Aquestes fotos de sota són del dinar de Nadal a la 7ª planta.




Per començar l'any vam tenir la visita dels Pastorets del Prat del Llobregat, que ens van representar escenes dels tradicionals Pastorets. Aquesta és una obra tradicional que molts dels nostres residents tenien per costum anar a veure cada Nadal i que els porta molts records.




Per acabar amb les festes... La visita de Ses Majestats Els Reis Mags D'orient, que com cada any, ens van fer obsequi a tots i cadascun de nosaltres. Aquest any, una bossa de roba per tal de col·laborar amb el medi ambient i reduir els residus plàstics i unes quantes llaminadures.









Comentaris