MESURES PEL CORONAVIRUS

Butlletí capçalera Comunicat - 2018
Coronavirus SARS-Cov-2 - correu del Departament de Salut
28 de febrer de 2020
coronavirus def creat
Benvolguts/Benvolgudes,
Us fem arribar a continuació un comunicat de la Secretaria d'Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut sobre el Coronavirus SARS-CoV-2.
Us mantindrem informats de qualsevol novetat al respecte.
Ben cordialment,

Montse Llopis
Directora General

Conscients de la inquietud que en aquest moments genera l’existència de diversos casos de coronavirus en el nostre territori ens adrecem a vosaltres per tal de facilitar-vos recursos disponibles referents al brot de coronavirus (SARS-CoV-2): llocs on podeu trobar informació actualitzada i fiable i passos a seguir en cas que sorgeixin dubtes o necessiteu més informació.
Sabem de la preocupació que desperta aquest brot en les vostres entitats. Aquestes situacions sempre generen confusió i molt de neguit entre la ciutadania, i més si es tracta de persones malaltes amb patologies cròniques. És per això que des d’aquesta Secretaria ens volem adreçar a vosaltres per transmetre-us calma i tranquil·litat.
Com ja va comunicar la consellera Alba Vergés: “El sistema de salut de Catalunya està preparat per detectar i tractar el coronavirus, per donar la resposta més adequada”. S’està treballant estretament amb tots els actors del sistema de salut per prevenir, detectar i tractar qualsevol nou cas de coronavirus.
Us emplacem a seguir totes les actualitzacions sobre el coronavirus en llocs fiables i us recomanem especialment la plana web del Departament de Salut. En aquest espai web trobareu material divulgatiu amb explicacions breus i entenedores sobre el coronavirus. També disposeu del telèfon 061 SalutRespon amb un servei 24 hores, els 365 dies de l’any on podeu adreçar la vostra consulta. Des de la Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació també estem a la vostra disposició per a qualsevol assumpte en què us puguem ajudar.
Més informació
Material divulgatiu
Fitxer #70977
Fitxer #71001
Fitxer #71027
Fitxer #80516
Fitxer #129535
Amb el suport de
Logo Memora butlletins 2018
ACRA - Associació Catalana de Recursos Assistencials
Calàbria, 236-240 (local 1) - 08029, Barcelona - 93 414 75 52 - acra@acra.cat - acra.cat
Butlletí - Icona AENOR
En compliment del que estableix l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 679/2016, de Protecció de Dades, si vostè no desitja rebre més aquest butlletí informatiu, pot donar-se de baixa enviant un correu a acra@acra.cat

Comentaris