ANIVERSARI


Avui és un dia molt especial per nosaltres i es que avui, a part de ser Santa Montserrat, fa 11 anys que la Residència Gran Vía Parc va obrir les seves portes. 
Vam començar amb molts poquets residents i professionals i estàvem tots junt a l'entresòl. Al llarg d'aquests 11 anys han passat moltes persones per aquesta gran casa, tant residents com professionals i de cadascun d'ells ens queda un record. Normalment, el dia de l'aniversari, organitzem una gran festa en la que participa tot el personal, preparem un gran bufette per les famílies i un berenar sopar per tots els residents. Hi ha una gran actuació en la que tothom s'ho passa d'allò més bé! Avui, no podrà ser,perquè la situació no és la més agradable per ningú, però per berenar tindrem Lioneses i d'alguna manera farem d'aquest dia una mica més especial. Esperem que tot això acabi ben aviat i puguem celebrar-ho amb tots vosaltres amb una gran festa!
Per acabar, volem acomiadar-nos amb una abraçada ben gran i desitjant a totes les Montserrats un feliç dia!


Comentaris

  1. Moltes felicitat!!

    Certament cada any feu una gran festa!!!!! Esperem que la situació sanitària millori i puguem tornar a gaudir de tot el que prepareu.

    Molts ànims!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada