TALLER DE PANELLETS


Un any més ha passat la Castanyada i ens hem menjat els tradicionals panellets que, com cada any, hem fet nosaltres mateixos al centre.


Posem els guants a tothom i comencem a treballar. A les plantes psicogeriàtriques treballem els panellets més fàcils de fer que són el de xocolata i el de coco. Les tècniques ,mesclem bé el massapà amb el cacao o el coco i tot seguit els residents comencen a fer el panellet amb la forma tradicional.En realitat la forma no cal que sigui perfecte perquè el que compta és el panellet en si, però si que a molts els ajuda a saber de que són els panellets ja que associen la forma amb el gust.A l'entresòl vàrem comptar amb l'ajuda dels estudiants d'Erasmus que van voler conèixer la nostra tradició culinària respecte la Castanyada, que ells coneixen com a Halloween i com celebrem aquest dia aquí.A més, ens van portar un munt de dolços tradicionals dels seus països que ens vam poder menjar per berenar. Van marxar encantats i amb ganes de tornar a venir.


Finalment, els panellets ens els vam poder menjar el dia 31 després de sopar i algun va quedar pel dia 1 després de dinar.

Comentaris

Publica un comentari