TALLER DE PANELLETS


Un any més ha passat la Castanyada i ens hem menjat els tradicionals panellets que, com cada any, hem fet nosaltres mateixos al centre.


Posem els guants a tothom i comencem a treballar. A les plantes psicogeriàtriques treballem els panellets més fàcils de fer que són el de xocolata i el de coco. Les tècniques ,mesclem bé el massapà amb el cacao o el coco i tot seguit els residents comencen a fer el panellet amb la forma tradicional.



En realitat la forma no cal que sigui perfecte perquè el que compta és el panellet en si, però si que a molts els ajuda a saber de que són els panellets ja que associen la forma amb el gust.



A l'entresòl vàrem comptar amb l'ajuda dels estudiants d'Erasmus que van voler conèixer la nostra tradició culinària respecte la Castanyada, que ells coneixen com a Halloween i com celebrem aquest dia aquí.



A més, ens van portar un munt de dolços tradicionals dels seus països que ens vam poder menjar per berenar. Van marxar encantats i amb ganes de tornar a venir.


Finalment, els panellets ens els vam poder menjar el dia 31 després de sopar i algun va quedar pel dia 1 després de dinar.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada